Vendéglátós demonstráció Szervező: Fáy Benedek és Dolányi Ricsi 2020. 11. 10. 20:00, Hősök tere, Budapest   Google Naptár

Vendéglátósok figyelem!!
Az ágazatunk haldoklik, a jelenlegi rendeletek teljesen ellehetetleníti a működésünk, és most úgy néz ki, be is kell zárjunk. A bejelentett bruttó béreink 50%-val próbálják kiszúrni a szemünk, amikor mi ott voltunk nekik mindig.
MINDIG!!!

Szilveszter éjfélkor, karácsonykor, ünnepnapokon, mi feláldoztuk a magánéletünk, hogy mások szórakozhassanak, hogy mások jól érezzék magukat. Igen mi voltunk akik enni adtak nektek, akiknek kisírhattátok a bánatotokat egy ital mellett. Mi odafigyeltünk rátok!!! Miért nem figyel senki ránk???

Gyűljünk össze egy békés demonstrációra a Hősök terén és mutassuk meg mennyien vagyunk. Majd vonuljunk át a Kossuth térre. Meg kell szólaljunk! Nem hallgathatunk állandóan! Politikai nézőpont nélkül várunk mindenkit! Ez nem a politizálásról szól, hanem emberéletekről!

Program:
20:00 - 21:00 Gyülekező a Hősök terén
21:00 - 22:00 Átvonulunk a Kossuth térre
22:00 - 23:00 Kossuth tér
Hozzatok magatokkal molinókat, értékes üzenetekkel!

Ha lehet az "O1G" és hasonlókat hanyagoljuk. Inkább olyanokat írjunk ki, hogy "ne feledkezzetek meg rólunk, ha újranyitunk", vagy "mi etettünk meg titeket".

Célunk:
-Több támogatást elérni a bajbajutott vendéglátósok számára!
- Az alkalmazottak bérének 100%- át vállalja át az állam
- Elviteles ételekre vigyék le az ÁFA-t 27%-ról 5%ra
- Minden bezárt vendéglátóhely kapjon támogatást a bérleti díjak kifizetésére
- Az elbocsátott alkalmazottaknak emeljék, és hosszabbítsák meg a munkanélküli segélyt
- Kivétel nélkül mindenkinek, aki a szektorban dolgozik támogassák a lakhatásával járó kiadásokat (rezsi, albérleti díj, stb)

Az esemény helyszínén maszk használata kötelező és az éjféli kijárási korlátozásra való tekintettel mindenki úgy tervezzen, hogy még haza tudjon érni.

https://www.facebook.com/events/1254423224958136/