Első figyelmeztetés - autós tüntetés a tisztességes bérekért Szervező: Magyar Szolidaritás Mozgalom 2021. 05. 01. 10:00, Hősök tere, Budapest   Google Naptár

A kormány a járvány kitörése alatt is folytatta a dolgozókat kizsákmányoló politikáját. Miközben folyamatos állami szinten a hihetetlen mértékű lopás, addig az infláció az egekben, érdemben idén sem emelték meg a minimálbért.
A kormány kihasználja a tanárokat, az egészségügyi szakdolgozókat, a rendvédelmiseket, nem nyújtanak segítséget a vendéglátásból kiesett több százezer dolgozónak, és magát a járványt is totálisan félrekezelték. Ezért sok ezer honfitársunk fizetett az életével. Ebből elég volt!

Nem maradunk tovább csendben.

Május 1-én, a Munkás Büszkeség Napján, hangot adunk elégedetlenségünknek, és pár órára megállítjuk Budapestet, figyelmeztetésképpen. Ha a kormány nem teljesíti a követeléseinket, ősszel a járvány elmúltával már az országot fogjuk leállítani. A Magyar Szolidaritás Mozgalom várja a szakszervezetek, a civil szervezetek, a politikai szervezetek és a magánemberek támogatását, részvételét! Idén május 1-én álljunk ki közösen a dolgozó munkás emberekért! Indítsunk harcot a bérekért és a munkavállalói jogokért!

Székely Sándor, független országgyűlési képviselő, az ISZOMM alapítója, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke

https://www.facebook.com/events/1893759584110505/