Tüntetés a Diákvárosért, a Fidesz ellen! Szervező: Jámbor András, Szikra Mozgalom 2021. 06. 05. 16:00, Hősök tere, Budapest   Google Naptár

Az elmúlt fél év megmutatta, hogy a Fidesz-kormány aljasságának nincs határa: haverok által irányított alapítványokba szervezték ki az egyetemeinket, tönkretették és porig rombolták az SZFE-t, tízmilliárdokat herdálnak egy vadászkiállításra és most a lakásmaffia kezére játsszák az önkormányzati bérlakásokat. Azonban ezek közül is kiemelkedik a Diákváros ügye, amiről a kormány végig hazudott. Ott tartunk, hogy a Fidesz a magyar diákok lakhatását és jövőjét árusítja ki azért, hogy a kínai diktatúra elitegyetemét hozhassa az országba.

Sok ügy miatt tiltakozhattunk volna eddig is, most viszont az utcán a helyünk!

❗️Ha focimeccsre mehetünk, akkor demonstrálni is, ezért mi mindenkinek szeretnénk lehetővé tenni, hogy gyakorolja a tüntetéshez való jogát, nem fogunk senkit sem kizárni. Emellett a törvényi és biztonsági előírásoknak minden tekintetben meg fog felelni a rendezvény.

📢 Hívd meg az ismerőseidet is az eseményre, mert fontos, hogy sokan legyünk! Mutassuk meg a Fideszes elitnek, hogy nem engedjük kiárusítani a magyar diákok lakhatását és jövőjét!

✊ Az eseményre a napokban meghívjuk az ellenzéki pártokat és civil szervezeteket is, mi azt akarjuk, hogy közösen és sokan fejezzük ki együtt a véleményünk!

➡️ A tüntetés költségeit a kampány kasszájából finanszírozzuk, ha teheted támogasd te is pár ezer forinttal a kampányt, hogy kifzethessük a tüntetés költségeit, hogy minél több emberhez eljuttassuk a tüntetés hírét:

  • Név: Szikra Mozgalom
  • Bankszámlaszám: 16200151-18562570
  • 💳 Vagy bankkártyás fizetéssel ezen a linken: https://www.jamborandras.hu/adomanyozz
    Jámbor András, a Mérce volt főszerkesztője, országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen, a hatpárti ellenzéki előválasztáson

https://www.facebook.com/events/494903531717805