Kiállunk Iványi Gábor mellett! Szervező: Párbeszéd Magyarországért 2022. 02. 21. 15:00, Dankó utca, Budapest   Google Naptár

444.hu:

Hétfő reggel kb. 30 NAV ellenőr érkezett házkutatási paranccsal az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központjába - írja a hvg.hu. „Ez egy demonstratív politikai akció” – mondta a lapnak Iványi Gábor, az egyesület vezetője.

Az adóellenőrök délelőtt szálltak ki Iványi Gábor egyesületéhez, hogy iratokat foglaljanak le. A szervezetnek adótartozása van, amit Iványi szerint azért nem tudnak kifizetni, mert eleve milliárdokkal tartozik nekik a kormány. A hírek szerint most költségvetési csalás ügyében vizsgálódott a hatóság.

Az Iványi által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget évekkel ezelőtt megfosztották egyházi státuszától, ennek ellenére intézményeket tart fenn. Az egyébként is anyagi gondokkal küszködő szervezet számlájáról tavaly év elején közel 250 millió forintot inkasszált az adóhivatal.

 

Párbeszéd Magyarországért:

Gyertek, álljatok ki Ti is Iványi Gábor mellett, és a Fideszes elnyomás ellen! 15 órakor találkozzuk a Dankó utcában! ELÉG VOLT AZ ORBÁNI MEGFÉLEMLÍTÉSBŐL! Április 3-án véget vetünk a fideszes kiváltságosok uralmának és Magyarország mindannyiunké lesz!

https://www.facebook.com/parbeszedmagyarorszagert/posts/508886867274533