A propaganda fegyver, a hazugság öl Szervező: Egységben Magyarországért, Hadházy Ákos 2022. 03. 06. 17:00, MTVA Székház, Kunigunda útja   Google Naptár

Miközben Ukrajna hősiesen harcol az orosz agresszióval és túlerővel szemben, miközben a nyugati világ kormányai szolidaritásukat fejezik ki az ukrán néppel, a magyar közmédia háborús propagandát folytat Oroszország mellett. Gyalázatos, erkölcstelen és életveszélyes működés.

Gyalázatos, mert megtagadják múltunkat és hőseinket. Erkölcstelen, mert a gazemberek oldalára állnak. És életveszélyes, mert Magyarország biztonságát az a szövetségi rendszer garantálja (EU, NATO), ami próbálja békés eszközökkel megállítani az agresszort. Hogy várhatunk el szolidaritást és szövetséget, ha mi nem működünk együtt, sőt állami propagandát folytatunk a közös NATO és EU célok ellenében?

Tiltakozzunk az állami propaganda elfogult oroszpártiságával és háborús uszításával szemben! Csatlakozzanak a tüntetésünkhöz vasárnap 17 órakor a közmédia Kunigunda úti székházánál!

Az esemény házigazdája Hadházy Ákos, az Egységben Magyarországért korrupcióellenesség és elszámoltatás szakpolitikai kabinetvezetője. Beszédet mond Márki-Zay Péter, Magyarország miniszterelnök jelöltje és az Egységben Magyarországért vezető politikusai.

https://www.facebook.com/events/s/a-propaganda-fegyver-a-hazugsa/1364174444054175/