Általános tüntetés a KATA átalakítása ellen és a jogbiztonság mellett Szervező: Magánszemély 2022. 07. 18. 18:00, Gyöngyös, Fő tér   Google Naptár

Az elmúlt héten bejelentett változtatások megmutatták, hogy az országban a tisztességes emberek nem élnek jogbiztonságban, mert a türannosz kénye és kedve szerint változtatja meg napokon belül százezrek életét. A KATA beszántása és a rezsi-robbantás számos szakmát és életet ellehetetlenít, a futárokat épp úgy, mint a maszek kertészt, takarítónőt, vagy a másodállásban fordító tanárnőt. Ez különösen azért pofátlan, mert a helyreállítási alapból pont azon a napon kapott az ország 200 milliárdot a kisvállalkozásoknak, azaz a TI megsegítésetekre, amikor bejelentették ezt. A rezsi-robbantás pedig irreális „átlagot” húzott meg, amelyet milliók fognak átlépni és ők tízezres extra számlákat fognak kapni.

Hétfőn ezért Gyöngyösön is szeretnénk tüntetést tartani. Sok pártoskodás és beszédek helyett aktív módon, az utcákon képviselve az aránytalan megszorításokkal szembeni ellenérzéseket. Kérjük a pártlogókat otthon hagyni, mindenkit várunk azonban nemzeti zászlóval, esetleg transzparenssel, vagy csak civilben.

Hozzatok „még egy embert”, de ételt és sok vizet is, kánikula lesz! Fontos lenne, hogy az összes KATA-s, és általában a rezsi-átszabályozás miatt megszívatott ismerősötöket, rokonotokat hozzátok ki! Sőt várjuk a rossz bért kapó, ezért másodállásban KATA-s rendőrt, tűzoltót és mentőst is, valamint a taxisokat, mert a benzinár-sapka lesz a következő!

https://www.facebook.com/events/1008121309886121/