TANÍTANÉK x noÁr - Szolidaritási koncert a Pedagógusainkért! 2.0 Szervező: Tanítanék Mozgalom, noÁr Mozgalom 2022. 10. 05. 19:00, Kossuth Lajos tér, Budapest   Google Naptár

Október 5-én, szerdán a Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom közös koncertet és tüntetést szervez, ahol kiállunk az oktatásban dolgozók mellett.

👉 A koncertek ingyenesek, de adománnyal tudod támogatni a tiltakozó tanárokat és az esemény megvalósítását:
https://a.tanitanek.info/ticketed_events/koncert

A befolyt adományból pótolni tudjuk a polgári engedetlenségben résztvevő pedagógusok kieső bérét, és fedezni tudjuk a tüntetés szervezési költségeit.

Ideje, hogy a döntéshozók észbe kapjanak, mert nem lesz, aki holnap tanítson.

🎸🥁 Az október 5-i koncertre meghívott fellépők olyan zenészek, zenekarok, művészek és ismert emberek lesznek, akik szívükön viselik a pedagógusok, diákok és mindannyiunk közös jövőjét.

Ráhangolódásképp hallgasd meg a noÁr Mozgalom “Tanítani akarunk!” című számát:
https://youtu.be/Vd6jmqzyu0I

🥳 Első közös koncertünkre tavasszal az eső ellenére is több ezren jöttetek el, az adományozóknak hála pedig minden sztrájkoló pedagógus kieső bérét tudtuk pótolni, aki leadta igénylését.

✊ Gyere el te is, támogassuk a pedagógusokat, óvodapedagógusokat, gyógypedagógusokat, iskolapszichológusokat, oktatási dolgozókat közösen, és bulizzunk egy hatalmasat együtt értük, az oktatás jövőjéért!

https://www.facebook.com/events/s/tanitanek-x-noar-szolidaritasi/851730486235280/