Klímatüntetés - 15. hét Szervező: Fridays For Future Magyarország 2019. 05. 31. 14:30, Budapest, Kossuth Lajos tér   Google Naptár

A klímaválság megfékezéséért MOST kell cselekedni!
A Greta Thunberg ihlette Fridays For Future mozgalomba Budapesten is bekapcsolódva immár 15. hete tüntetünk , mert nem nézhetjük szótlanul a bolygónk tönkretételét és az életfeltételeink folyamatos romlását. Figyelmeztetnünk kell embertársainkat és a döntéshozókat, hogy rendszerszintű változásra van szükség, a gazdasági növekedés és a materializmus nem lehet prioritás tovább, vagy súlyos éghajlati katasztrófával kell szembenézzünk.
Közös a célunk, közösen álljunk ki tehát saját, vagy gyermekeink, unokáink jövőjéért!

Hozzatok kreatív, figyelemfelhívó transzparenseket!
Illetve megkérünk Titeket, az általatok készülteket ne hagyjátok a Kossuth téren velünk, mert nem tudunk rájuk gondot viselni, ez a gazdájuk feladata! :) (Ami azt illeti, míg utazol a transzparenseddel, is sok embert "tájékoztathatsz"...)

A rendezvényért felelős személy: Hartmann Johanna.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Climate Demo Week 15

Come and join us on Friday 31th May, we are standing up for the sake of everyone's future! Climate change and environmental crisis require urgent action, that is why we want to raise the attention of both the society and the leaders.

The person in charge for these events is Johanna Hartmann.

https://www.facebook.com/events/2288184418167308/