Klímatüntetés - 21. hét Szervező: Fridays for Future Magyarország 2019. 07. 12. 18:00, Budapest, Kossuth Lajos tér   Google Naptár

Immár 21. hete állunk ki minden pénteken az emberiség eddigi legnagyobb problémájának orvoslásáért. Követeljük a mindenkori magyar kormánytól a klímavészhelyzet kihirdetését, és a megfelelő lépések megtételét a krízis megfékezéséért!
Cselekedj Te is! Tarts velünk, hisz mindenkinek szüksége van jövőre, célunk eléréséhez ezért nekünk is szükségünk van Rád!
Hozz kreatív, figyelemfelhívó transzparenseket!
Illetve megkérünk mindenkit, az általatok készülteket ne hagyjátok a Kossuth téren velünk, mert nem tudunk rájuk gondot viselni, ez a gazdájuk feladata! :) (Ami azt illeti, míg utazol a transzparenseddel, is sok embert "tájékoztathatsz"...)

A rendezvényért felelős személy: Hartmann Johanna.

A tüntetés szigorúan pártpolitikamentes, békés keretek között zajlik.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Climate Demo Week 21

Come and join us on Friday 12th July, we are standing up for the sake of everyone's future! Climate change and environmental crisis require urgent action, that is why we want to raise the attention of both the society and the leaders.

The person in charge for these events is Johanna Hartmann.

https://www.facebook.com/events/650606942011503/