Álljon le az ország! - Miskolc Szervező: Általános sztrájk, PDSZ Borsod Szervezet, PDSZ - Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, Autonóm Területi Szakszervezet 2019. 01. 19. 14:40, Miskolc   Google Naptár

Január 19-én 15 órakor egy időben tüntet Magyarország mind a tizenkilenc megyéje és a külhoni magyarság a rabszolgatörvények, a munkavállalók növekvő kiszolgáltatottsága ellen, a méltányos munkafeltételekért és bérekért! Kérünk minden magáért, családjáért és Magyarországért felelősséget érző polgárt, hogy csatlakozzon a Miskolcon szerveződő demonstrációkhoz.

A B.-A.-Z. megyei akciószövetség Miskolcon a Cetrum Áruháztól a Szent István térre tartó vonulással egybekötött tüntetést szervez.

Gyülekező: 14.00-14.15 a Centrum Áruház jobb oldalánál az újságos pavilon környezetében
A menet indulása: 14.15 Útvonal: Széchenyi utca - Szent István tér
Beszédek: 15.00 órától a Szent István téren
A rendezvény vége: 16.00 óra

Mit jelent ma Magyarországon munkavállalónak lenni? Mit jelent a dolgozók kiszolgáltatottsága? Írd meg nekünk személyes történeted és küldd el az esemény oldalára. Ha nem szeretnéd, hogy lássák, kihez köthető a történet, akkor kérünk, írd meg privát üzenetben. Mert ez a mi életünk. Erőszakmentes, békés, ámde elszánt és dühös véleménynyilvánításra számítunk. Ezért kérünk mindenkit, hogy síppal, dobbal felszerelve, de a békés jelleget megőrizve az arcokat nem eltakaró ruházatban jelenjen meg a tüntetésen. Le a rabszolgatörvényekkel! Visszavesszük a munkavállalók jogait!

Az országos tiltakozás kezdeményezője a szakszervezetek Országos Sztrájkelőkészítő és Demonstrációszervező Bizottsága (OSZD).

https://www.facebook.com/events/612038825898460/