III. Globális klímasztrájk - Nyíregyháza Szervező: Fridays for Future Magyarország 2019. 09. 27. 10:00, Nyíregyháza, Dózsa György u. 4-6.   Google Naptár

Újabb globális klímasztrájkot hirdet a Fridays For Future mozgalom. Ezúttal Nyíregyháza is csatlakozik a III. Globális klímasztrájkhoz.

A klímaválság itt van. Itt az ideje, hogy fellépjünk ellene! Csatlakozz te is a Fridays For Future mozgalomhoz és álljunk ki együtt az élhető jövőért! Gyűljünk össze minél többen a Müller és a Kelet- Magyarország szerkesztősége előtt és hallassuk hangunkat!

Világszerte pusztító erdőtüzek tombolnak, olvadnak a gleccserek, sorra dőlnek meg a melegrekordok. Most zajlik a Föld 6. tömeges kihalási hulláma és csak rajtunk múlik, hogy elkerüljük-e, hogy ennek mi is az áldozataivá váljunk!

Ez egy mindannyiunkat egyaránt érintő téma hiszen mindnyájunk jövője forog kockán! Itt az ideje, hogy valós problémaként kezeljük a klímaválságot! A megoldás a kezünkben van, már csak alkalmaznunk kellene! A környezetiválság idejében élünk, ezért azonnali gazdasági, politikai és társadalmi változásra van szükség!

Minden lehetséges úton fel kell hívnunk a figyelmet! Meg kell próbálnunk nyomást gyakorolni és együtt elérni a változást! A bolygónk haldoklik! A változáshoz már ma kell cselekednünk!

Mindenféle politikai párttól függetlenül működünk! Békés úton szeretnénk felhívni az emberek, köztük a döntéshozók figyelmét és cselekvésre késztetni őket!

Színes, figyelemfelkeltő transzparenseket nyugodtan hozhattok magatokkal! Gyűljünk össze minél többen szeptember 27-én a Müller és a Kelet- Magyarország szerkesztősége előtt és cselekedjünk együtt az élhető jövőért!

Addig is ne feledjétek: a saját háztartásotokban is tudtok változtatni! Műanyagmentességre törekedve, fa ültetéssel, komposztálással stb.

https://www.facebook.com/events/376979546302667/