Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen Szervező: Momentum Győr 2019. 10. 12. 17:00, Győr, Városháza   Google Naptár

A győri ellenzék közösen tüntetést szervez Borkai Zsolt korrupciós és egyéb ügyei miatt a választás előtti napra, október 12-re, Győrben.

Az elmúlt napokban látott napvilágot, hogy Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármester és maffiaköre mire költi az adófizetőktől ellopott korrupciós pénzt: yachton tartott szexpartikra. Az ügyet nyilvánosságra hozó blog arról ír, hogy Borkai yachtos bulijára a polgármesterként tett szívességek ellentételezéseként kerülhetett sor. A sajtó azóta azt is kiderítette, hogyan hálózta be egész Győrt Borkai és néhány hozzá köthető ügyvéd, hogyan lopnak ki évente milliárdokat a győriek zsebéből. Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy néhány fideszes teljesen kifossza a várost. Felelniük kell.

Borkai Zsolt ügye azt is megmutatja, mit jelent valójában Orbán Viktor “keresztény szabadsága”: azt, hogy a Fidesz vezetőinek mindent szabad.

Ezeknek a korrupciós partiknak fogunk véget vetni október 13-án. Átláthatóságot és számonkérhetőséget hozunk az önkormányzati munkába, Győrben és az egész országban.


Felszólalók hamarosan.

(A tüntetés bejelentője a Momentum Mozgalom nevében: Hegyi Szabolcs)

https://www.facebook.com/events/251348565760103/