Nem hallgatunk el! Szervező: Hadházy Ákos 2020. 05. 04. 17:00, Clark Ádám tér, Budapest   Google Naptár

Hétfőn 17 órakor ismét mutassuk meg a miniszterelnöknek, hogy nem nézzük némán az ámokfutását – a kórházakat kiürítő Kásler-tervet, a tesztelés szabotálását, a titkolózást, a diákok érettségiztetését a járvány csúcsán, a munkájukat vesztett emberek semmibe vételét, az önkormányzatok kisemmizését (Szél Bernadett és a Momentum Mozgalom már biztos ismét velünk lesz)!
A kürttel tiltakozók bírságolása törvénytelen volt legutóbb. Most hétfőn megnehezítjük kicsit a rendőrök és a Főnök dolgát:
1) Kürtölni nem csak a Clark Ádám téren lehet, hanem az oda vezető utakon, a miniszterelnök hallani fogja a Lánchídról, a Fő utcából a Hunyadi utcából neki szóló hangüzeneteket is.
2) Hangot nem csak az autó dudája adhat. Dudaszót magnóról is, vagy telefenonról kihangosítva is lehet hallgatni, ki tilthatja meg, hogy valaki az autójában teljes hangerővel kürtöt hallgasson? Sőt, hangot bármi adhat, akár egy fakanállal vert repedt fazék is – ezt is bárki megteheti lehúzott ablak mellett.
A lényeg az, hogy megmutassuk: nem hallgatunk! Várom azokat a magyarokat, akik többet akarnak tenni posztolásnál és megosztásoknál. Május 4-én hétfőn munkából hazafele, vagy bevásárlásba menet forduljanak a Lánchídhoz és mutassák meg: nem hallgatunk el!

https://www.facebook.com/events/545824359675487/