Nem hátrálunk! Szervező: Momentum Mozgalom, Szél Bernadett és Hadházy Ákos 2020. 05. 11. 17:00, Budapest, Clark Ádám tér + Online   Google Naptár

Folytatnunk kell, nem hátrálhatunk!

A rendőri vegzálás csak megerősített bennünket a hitünkben, hogy nem maradhatunk némák! Szóljon ismét a kürt:

- a kórházak kiürítése ellen, az ellátás nélkül maradt betegekért és az egészségügyi dolgozókért!

- a kiterjedt, célzott tesztelésért és a felelős járványvédelemért!

- a titkolózás ellen, a valódi tájékoztatásért!

- a munka nélkül maradtak és a kisvállalkozások valódi megsegítéséért

- a végrehajtások leállításáért

- az önkormányzatok ellehetetlenítése ellen!

Budapesten még kijárási korlátozás van, de ez nem jelenti azt, hogy nem ülhet autóban pl. munkából hazafele, vagy bevásárolni, esetleg sportolni menet. Vidékiek pedig minden korlátozás nélkül utazhatnak!

Teljesen törvényes, ha az útvonalát úgy választhatja meg, hogy hétfőn 17 órakor ismét a Lánchídnál halad el, és kürtöléssel vagy más hangkeltéssel tiltakozik a kormány ámokfutása ellen.

Én úgy tervezem, hogy 16:50 körül a Műegyetem előtti parkolóból indulok a helyszínre, ha önök is éppen akkor arra járnak, akár együtt is mehetünk. Számítani kell rá, hogy a rendőrök a Clark Ádám téren büntetni próbálnak. Törvénytelenül járnak el ugyan, de célszerű nem közvetlenül a körforgalomban dudálni, hangoskodni.

A miniszterelnök azt szeretné, ha szótlanul tűrnénk mindent, amit tesz. Azt szeretné, ha néhány szabálysértési eljárás kedvét szegné a magyar embereknek és némán néznék, ahogyan a járvány ürügyén kampányfilmeket forgat felelős kormányzás helyett. Azt szeretné, hogy néhány 20 ezer forintos büntetés miatt ne tiltakozzunk amiatt, hogy honfitársaink ezreinek életét veszélyezteti és százezreit hagyja az út szélén.

Akiket rendőri vegzálás érne, segíteni fogunk jogilag és – sok-sok magyar honfitársunk jóvoltából – anyagilag is!

https://www.facebook.com/events/672288390217765/