Az igazság nem rémhír! Szervező: Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Momentum Mozgalom 2020. 05. 18. 17:00, Budapest, Clark Ádám tér   Google Naptár

Ha hétfőn 17 órakor úton megy valahová autóval, kanyarodjon a Lánchídhoz és üzenje meg a miniszterelnöknek: nem félünk és nem tűrünk mindent némán! Ha bárhol máshol van az országban, akkor is jelezheti mindenkinek egy kürttel: a magyarok nem félnek! A rendőri fellépés és a törvénytelen bírságok megmutatták, hogy valóban zavarja a Vár urát, ha a nép nem marad csöndben. Folytatnunk kell a tiltakozást, mert világgá kell kürtölni, hogy:

1. Követeljük a Kásler-terv azonnali visszavonását, a betegek biztonságos ellátását és a kórházi kapacitások fenntartását!
2. Követeljük az egészségyi és szociális dolgozók dupla bérezését egyszeri, meg sem kapott pótlék helyett!
3. Követeljük a bértámogatás kibővítését a legnehezebb helyzetben levőkkel, a gyermekekkel otthon maradó szülők támogatását, a munkanélküli ellátás meghosszabbítását és a jövedelem nélkül maradt egyéni vállalkozókra való kiterjesztését!
4. Követeljük a szájzártörvény azonnali visszavonását, a meghurcoltak megkövetését!
5. Követeljük a valódi tájékoztatást propaganda helyett és az információs jogok helyreállítását!

A rendőrség fellépése miatt persze új taktikát kell alkalmaznunk. Arra kérek minden csatlakozót, hogy a körforgalomban NE használja a kürtöt, ne könnyítse meg a rendőrök munkáját. Használja viszont a Lánchídon vagy az Alagútban, a Fő utcában vagy a Hunyadi úton, vagy ahol épp eszébe jut, hogy üzenni szeretne a miniszterelnöknek. A körforgalomban viszont kamerázni fognak Orbán rendőrei, így ott képekkel, jelekkel is megüzenheti: NEM HALLGATUNK NÉMÁN, AZ IGAZSÁG PEDIG NEM RÉMHÍRTERJESZTÉS!

https://www.facebook.com/events/238403297258388/